Våra samarbetspartners

När man driver ett företag som JPP:s Parabol- & antennservice, med alla de tjänster som erbjuds av oss, så är goda samarbeten med tillförlitliga partners nödvändiga. En enda svag länk kan få hela vår verksamhet att bryta ihop. Vi har därför valt att enbart samarbeta med marknadens bästa och starkaste agenter.

Viasat

Viasat erbjuder ofta en gratis prövotid på upp till tre månader och då ingår ViaPlay som möjliggör åtkomst av onlinetjänsterna. Viasatboxen och kostnadsfri frakt och installation av såväl box som parabol ingår när du beställer Viasat. Detta är en produkt med hela 83 kanaler som vi varmt kan rekommendera.

Boxer

Boxer har fem olika erbjudanden i olika prisklass som baseras på köparens preferenser. Du är välkommen att kontakta oss för mer information.

Canal Digital

Även Canal Digital erbjuder en rad olika digital-TVpaket baserade på de preferenser man som kund har. Bland de olika syns paket som Familjepaketet, Lokalpaketet och Grundpaketet.

Vi sammanställer din begäran

Oavsett om du är intresserad av Viasat, Boxer eller Canal Digital så kan du kontakta oss på JPP:s parabol- & antennservice så kan vi både råda dig i valet, samt hjälpa till med beställning, installation och konfiguration. Du får snabbt och enkelt tillgång till alla de kanaler du drömmer om, med ljudsystemet i fullkomlig synk.

Mer info

Behöver du hjälp med din parabol? Vi på JPP:s Parabol och antennservice erbjuder parabolservice i Helsingborg och alla närliggande orter i nordvästra Skåne.

Jens Peter Pedersen

Jens Peter Pedersen, ägare

070-794 41 08

info@jpp-parabol.com

Vi utför service i Helsingborg och hela Nordvästra Skåne

Läs mer om oss