Om oss

Som vilket hängivet företag som helst så har vi på JPP:s Parabol- & Antennservice skräddarsytt våra tjänster för att vara så lättillgängliga som möjligt för våra kunder. Som företagsnamnet antyder så ägnar vi oss både åt parabolservice och service av antenner, men också långt mycket mer. Samtidigt utvecklar vi ständigt vår verksamhet för att möta framtidens behov. 

Allt som rör ljud- och bildteknik ligger inom vårt expertisområde, dvs. inte bara själva TV-apparaten och dess paraboler och antenner, utan också DVD-spelaren, Blu-ray, Dreambox, mobilt internet, mobila antenner, HD-TV, hemmabioinstallation, abonnemang hos de olika Digital-Tvbolagen, samt givetvis service, reparation och finjustering av allt ovan nämnt – och mycket, mycket mer.

Så fort du behöver hjälp med något som rör ljud och bild i hemmet, från den tekniska enheten ända upp till själva antennen, så är du varmt välkommen att dra nytta av våra tjänster oavsett om du befinner dig i Bjuv, Klippan, Åstorp eller Eslöv – eller i någon av de större städerna i nordvästra Skåne som Landskrona eller Helsingborg.

Ljud- och bildservice sedan 1998

JPP:s Parabol- & Antennservice startades upp år 1998 och ägare av verksamheten heter Jens Peter Pedersen. Har man funnits på ett och samma ställe under så många år så vet man vad det finns för behov på marknaden och vi ser till att dessutom alltid ligga steget före för att du ska kunna få snabb, professionell hjälp med vad än du kan tänkas behöva. 

Våra tjänster – allt från parabolservice till försäljning av Digital-TV-paket - erbjuds till såväl privatpersoner som företag – vi sätter inte upp några begränsningar!

Mer info

Behöver du hjälp med din parabol? Vi på JPP:s Parabol och antennservice erbjuder parabolservice i Helsingborg och alla närliggande orter i nordvästra Skåne.

Jens Peter Pedersen

Jens Peter Pedersen, ägare

070-794 41 08

info@jpp-parabol.com

Vi utför service i Helsingborg och hela Nordvästra Skåne

Läs mer om oss